•   +370 620 21878
  •   Raudondvario pl. 101
  • lt  
Vyriškos kelnės medikams Išdidinti

Melsvos vyriškos medvilninės medikų kelnės

29,90 €

Vyriškos kelnės medikams, iš: 57% medvilnė, 43% PES.

Jaustis saugiai ir patogiai darbo metu yra būtina. Gelbstint žmonių gyvybes bei rūpinantis kitų sveikata apranga privalo būti patogi, funkcionali ir praktiška. Sukūrėme išskirtinėmis savybėmis pasižyminčius medikų drabužius. Tai unikali, pagal naujausias technologijas apdirbta higieniška apranga, medikui užtikrinanti visapusišką komfortą.

MEDV362304-600

Pagaminti iš aukštos kokybės medvilnės ir poliesterio trikotažo, Pura medikų rūbai yra išskirtinai minkšti ir ilgaamžiai. Sudėtyje esanti medvilnė užtikrina medžiagos švelnumą, o poliesteris palaiko standumą neleisdamas trikotažui išsitampyti.

Drabužių medžiaga yra apdirbta net keliomis unikaliomis apdailomis. Viena jų bemat atstumia vandenį ir kitus skysčius nuo paviršiaus taip užtikrindama sausumą. Kita medžiagai suteikia antistatinių savybių. Trečioji, viena svarbiausių - antimikrobinį poveikį turinti sidarbo jonų apdaila SilverPlus. Pastaroji užkerta kelią bakterijų dauginimuisi ir užtikrina aprangos higieniškumą.

Judesių nevaržantys Pura drabužių modeliai yra ne tik funkcionalūs, bet ir patvarūs. Gali būti dėvimi skirtingomis darbo sąlygomis bei skirtingo tipo įstaigose. Atsparų ir tvirtą trikotažą galima drąsiai skalbti net ypač aukštoje temperatūroje naudojant stiprias dezinfekcijos priemones.

.

Kitos prekės šioje kategorijoje