•   +370 620 21878
  •   Raudondvario pl. 101
  • lt  
Akcija!
Mot.suknelė Išdidinti

Moteriška suknelė iš organinės medvilnės ir kanapių pluošto

47,92 €

59,90 €

-20%

Sudėtis

70% organinė medvilnė, 30% kanapių pluoštas.

Organinė medvilnė auginama natūraliai, nenaudojant cheminių medžiagų. Tokia medvilnė yra gaminama ir sertifikuojama pagal ekologinės žemdirbystės standartus, t.y. ji yra gaminama palaikant dirvožemio, ekosistemų ir žmonių sveikatą, naudojant natūralius procesus, o ne dirbtinius išteklius.

O21SS966304-120

"Oversize" tipo suknelė su kišenėmis iš natūralių kanapių bei organinės medvilnės pluoštų su vienetiniu marginimu yra puikus sprendimas mėgstančioms natūralumą ir išskirtinumą. Medžiaga vasarą padės Jūsų kūnui laisvai kvėpuoti, o suknelės dizainas leis išbandyti tiek labiau laisvalaikiui (pvz. su sportbatukais), tiek labiau "smart casual" (puošnesnės basutės, bateliai) stiliui tinkančius derinius.

Siekdami mažinti neigiamą poveikį gamtai ir užtikrinti vartotojus, kad mūsų naudojama organinė medvilnė yra pagaminta ekologiškai ir socialiai atsakingu būdu, sertifikavomės GOTS (Global Organic Textile Standart, liet. tarptautinis ekologiškos tekstilės standartas) sertifikatu. Šis standartas užtikrina, kad visame gamybos procese: nuo pluošto auginimo iki galutinio produkto - nėra naudojamos kenksmingos ar toksiškos cheminės medžiagos, įskaitant dažymo, plovimo ir apdailos procesus.

Kanapės pluoštas

Kanapių pluoštas yra natūralus augalinės kilmės produktas. Mūsų gaminiuose naudojamas kanapių pluoštas išgautas tik iš Lietuvoje užgautintų kanapių!

Kanapių pluoštas yra vienas patvariausių ir natūralių tekstilės pluoštų. Jis atsparus UV spinduliams ir pelėsiui. Be to, kanapės pluoštas panašus į liną - yra lengvas, prisitaiko prie kūno, pasižymi puikiomis termoreguliacinėmis savybėmis.

Kiti gaminių iš kanapių pluošto privalumai: 

  • Pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir neleidžia prakaito kvapui įsigerti; 

  • Nesiglamžo, tad tai - nuostabus pasirinkimas atostogų garderobui!

  • Tarnauja ypač ilgai, kadangi kanapių pluoštas yra stipriausias iš visų natūralių pluoštų; 

  • Kanapės pluoštas yra organinis, augant kanapėms nereikalaujantis chemikalų ir savaime suyrantis, todėl neturi jokio neigiamo poveikio ekosistemai;

  • Iš kanapių pluošto pagaminti gaminiai minkštėja su kiekvienu skalbimu kartu išlaikydami pirminę savo formą;

Kitos prekės šioje kategorijoje